Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

03 Januari 2013

Menyambut SEM-7 pada Tahun baru.

Posted on 9:55 PTG by Chrisroyston Bakum

Selamat Tahun Baru, sekarang perjuangan diteruskan di tahun 2013. Kali ini, Fail mesti disiapkan ada 24 buah fail mesti ada (berdasarkan maklumat dari Senior), Praktikum 3 bulan menanti dan Thesis pun nak mula dah. Sesungguhnya Tahun terakhir adalah tahun yg penuh cabaran! IPGKS Miri menyimpan 1001 kenangan, rasa nya lebih kot.. Salam Tahun baru kepada semua. (^_^)

Syukur diucapkan kepada Tuhan sebab memberi peluang kepada aku bernafas sehingga masuk ke tahun ini. Dah hampir 5 tahun dah aku dibesarkan dalam Institusi ini. Thanks 2 all kawan2 juga yang banyak cheer me up. Tak lupa juga kepada pensyarah yang banyak membantu aku dalam pelbagai aktiviti yang memperkembangkan segalanya dalam diriku. Mak dan Ayah, u r the one who gives me strength.. Thanks.


Rasanya, berdasarkan penulisan yang slumber aku dalam blog ini, aku rasa aku dah sedikit sebanyak berkongsikan kehidupan orang di dalam dunia IPGKS Miri. Maka, Tahun 2013 ini, aku nak Post Banyak benda berkaitan dengan melalui gambar. Biar mesej tu disampaikan melalui gambar.

Maka, dengan ini, aku rasa.. rasa nak DELETE blog ini kot lepas aku dan lain2 keluar nanti. Bagaimana kalau biarkan sahaja? Aku konvert jadi kenangan DI IPGKS Miri. Well.. biarkan aku sendiri menjawab persoalan ini. Sekian.


No Response to "Menyambut SEM-7 pada Tahun baru."

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )