Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Jun 2012

Hello Classmate!!

Classmate? Ya.. kepada pembaca Blog ini.. maksud aku adalah 22 org kawan2 aku yang sama kelas PSV Ambilan Jan 2010 di IPGKS Miri. OK.. Ini makluman utk gang a.k.a Classmate aku. DI sini kita boleh share maklumat dengan mr Ling kita. Macam mana? Lihat gambar di bawah...

Pertama anda akan lihat page ini tadi kan?
Then ada lihat VIP ni? Ha... hanya yang berdaftar dan minta izin jer boleh masuk dan baca maklumat.
Ni keadaan dalam page ISL tu..
 Selamat mencuba
Sekian sahaja dari aku. Selamat menjalankan pengajian dan selamat ber BIG di sabah lepas ni. :) Nanti post gambar dan share pengalaman di sini. KEkekeke..

Untuk Ahli kelas PISMP ambilan Jan 2010

Salam sejahtera kepada semua. Syukur kerana kita telah berjaya menjejakkan kaki ke alam semester 6 dan hanya tinggal 2 sem lagi untuk kita terokai. Kali ini kita hanya 3 matapelajaran sahaja dan kita harus melalui praktikal selama 2 bulan. 



Sem ini kita akan mendalami bidang PSV Lukisan penyuburan diri dan Pernatsiran PSV. Untuk BMM pula kita akan belajar Pentaksiran BMM. Kepada semua ahli kelas berikut merupakan alamat blog maklumat kita. Sila daftar atau masuk menggunakan email Budaya belajar atau guna identiti google anda untuk diapprove oleh penulis. http://sutera-ipg.blogspot.com . Sekian :)

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )