Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

02 Julai 2012

Jadual Oh Jadual Khamis so Friendly

Posted on 1:01 PG by Chrisroyston Bakum


Salam sejahtera kepada pembaca yang nak tahu apa seseorang ini (Aku la) rasa sepanjang menjalani kehidupan di IPGKS Miri. Pertamanya saya nak kata soo happy sebab masa kuliah kali ini agak menyenangkan. Entah apa hikmah yang ada lepas ni. Mengapa semua ini terjadi? adakah ia disebabkan kali ini kami banyak menghabiskan masa berpraktikum.

Well aku sangat suka hari Isnin dan Khamis. Sebabnya adalah... Anda sendiri pun tahu kan? Awal pagi dapat la aku update blog dan santai sikit. Tapi, sesantai mana pun, tanggung jawab hendaklah dilaksanakan dengan baik. Kita tidak harus leka sepanjang menjalankan tanggung jawab sebagai seorang guru pelatih.

Setiap jadual dan masa yang ada hendaklah dimanfaatkan dengan baik sementara menunggu Sabtu dan Ahad yang sangat bermakna. :) ya.. setelah letih bergelumang dengan formaliti tibalah saat santai bersama rakan-rakan. Di pantai atau di kedai.. makan.

Lepak di pantai menghirut udara segar dan masin. Aku? x minat ke pantai.. aku berkurung di bilik je.
 Gambar bersama rakan di sebuah restorang yang termuka. HAhahhaa!

No Response to "Jadual Oh Jadual Khamis so Friendly"

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )