Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Jun 2012

Hello Classmate!!

Posted on 6:48 PTG by Chrisroyston Bakum

Classmate? Ya.. kepada pembaca Blog ini.. maksud aku adalah 22 org kawan2 aku yang sama kelas PSV Ambilan Jan 2010 di IPGKS Miri. OK.. Ini makluman utk gang a.k.a Classmate aku. DI sini kita boleh share maklumat dengan mr Ling kita. Macam mana? Lihat gambar di bawah...

Pertama anda akan lihat page ini tadi kan?
Then ada lihat VIP ni? Ha... hanya yang berdaftar dan minta izin jer boleh masuk dan baca maklumat.
Ni keadaan dalam page ISL tu..
 Selamat mencuba
Sekian sahaja dari aku. Selamat menjalankan pengajian dan selamat ber BIG di sabah lepas ni. :) Nanti post gambar dan share pengalaman di sini. KEkekeke..

No Response to "Hello Classmate!!"

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )