Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

04 Mei 2012

Malam Release tension!

Posted on 12:40 PG by Chrisroyston Bakum

Kelas kami iaitu PPRSV Sem5 ambilan Januari 2010 mengadakan satu pertandingan untuk semua warga IPGKS Miri. Dengar cerita kami akan mengadakan pertandingan Karaoke dan tarian moden. Temanya adalah malam release tension, biasalah.. dah nak hujung sem kita kena happy. Setelah letih bergelumang dengan dunia yang penuh tugasan di dalam IPGKS Miri.

Menyebut mengenai tugasan, terdapat banyak tugasan lah di sini.. ada yang formal dan x formal.. contoh yang formal adalah Tugasan subjek dan kerja gerko. Yang x formal adalah outing.. makan.. Riadah.. hehehe, semua orang ada tanggungjawab masing2. then semua orang ada kepenting masing2 dalam IPGKS kan? Macam dalam pejabat.. x semua orang akan memenuhi masa pejabatnya dengan tugas yang ada..adakalanya tugas tu awal siap, masa yang lenggang diisi dengan kerja lain mungkin perkaran esoknya diawalkan.. jika terlalu banyak tugas, x sepanjang waktu itu kita kerja... ada masa kita stop sekejap minum kopi..rest.. supaya otak x mereng atau SOT sebab over do kerja..Hehehe..

So!! kembali semula ke Malam Release Tension.. Tansion ni banyak jenis.. ada tension tu disebabkan tugasan..ada tension sebab masaalah peribadi..ada juga tension tu hanya akan release di dalam jamban.. Yang pasti TENSION kali ini adalah perwakilan kepada cabaran dan dugaan hidup sebagai guru pelatih IPGKS Miri. Jadi, saya akan kongsikan perkara ini di sini untuk sama2 kita raikan  erti hidup dan erti kejayaan setelah menempuhi dugaan sepanjang hidup ini. (^^)





Pertandingan ini hanya untuk warga IPGKS Miri. Hehehe.. Juri adalah dari kalangan pensyarah di sini. ~(^^) TQ~

No Response to "Malam Release tension!"

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )