Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

01 Mac 2010

Semua Orang Di FaceBook Sekarang!!

Semua orang kebanyakan berada di FB sekarang, tahukah anda dari mana asalnya FB? Bagaimana ia ditubuhkan? siapa yang tubuhkan dan tujuannya ditubuhkan? Ketahui Sejarahnya di Minggu Depan!!

3 IN 1 Linked!! (Fusion Switch)


Mulai Minggu Ini, Segala perkembangan laman web berkaitan pengajian ini akan dipautkan antara satu sama lain.

Sebab utama kepada pembentukan jalur ini adalah untuk memudahkan proses muatturun dan kemaskini berlaku. Memandangkan masalah kelajuan sambungan internet semakin serius, proses ini mungkin memakan masa.

Bahagian pengurusan laman web ini juga sangat kecil dan terhad. (Jawatan kosong- terbuka kepada rakan sepengajian Gaji RM9000.00 sebulan sebelum ditolak dari cukai persahabatan sebanyak RM9000.00 sebulan Kelayakan adalah...)

Kami akan melakukan yang terbaik bagi meneruskan perjalanan ini.

Merentas desa 2010Merentas Desa 2010
Bertempat di astaka IPG Kampus Sarawak, Miri. Seawal 6.00 pagi lagi guru-guru pelatih telah berkumpul dan bersenam bersama-sama terlebih dahulu. Acara terbahagi kepada tiga kategori iaitu wanita, lelaki dan pensyarah serta staf sokongan. Peserta dilepaskan berturutan. Peserta lelaki dilepaskan lima minit lebih awal dari peserta wanita dan pensyarah serta staf sokongan.Peserta lelaki hendaklah melalui laluan sejauh 8km manakala peserta wanita dan pensyarah serta staf sokongan melalui laluan sejauh 6km sahaja. Perlaksanaan aktiviti ini telah dibantu oleh polis trafik dan ambulans. Aktiviti ini tamat sebelum 10am.

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )