Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 November 2009

Penutupan Permainan Petanque!!


Hadiah yang bakal dibawa oleh pemenang



Berdiri dari kiri:
Saiful, Alfie, Azalizan, Annie, Hii Shin Jing, Cindy, Sharol, Khairul, Bermas
Duduk dari kiri:
Mr. Si Tong Yong, Mr. Jamal, Miss. Lee


Gambar kenangan bersama pemenang:
Juara: Hii Shin Jing, Cindy, Annie (Star Bear)-BCPJSV
Naib Juara: Alfie, Saiful, Azalizan (orang bujang)-SVBIBM
Tempat ketiga: Khairul, Beremas, Sharul (KBC World)-MTBIBM


En. Jamal memberi kata yang penuh makna untuk semua bakal pendidik


En. Allen Sedang berucap dengan megahnya

Pada 16/11/2009 kami telah mengadakan satu perjumpaan terakhir yang dihadiri semua rakan-rakan pengajian semester-3 PPISMP Matematik, Bahasa Cina dan Seni Visual termsuklah 3 orang pensyarah iaitu, En. Si Tong Yong, Cik. Lee dan En. Jamal.

Pada hari tersebut kami telah mendengar ucapan penutupan dari pengerusi kelab Petanque sendiri iaitu En. Allen. Kemudian disusuli ucapan dari pensyarah gerko iaitu En. Jamal. Berdasarkan maklumat dari bekas ketua pengajian kami, En. Jamal merupakan orang kuat IPGM Kampus sarawak Miri dalam pengurusan kokurikulum.

Perjumpaan kami diakhiri dengan aktiviti penyampaian hadiah kepada pemenag-pemenang pertandingan petanque yang telah diadakan sebulan yang lalu.

15 November 2009

LIMPAHAN GAMBAR!!!


Pada pemeran yang lalu banyak karya telah dipamerkan. Tidak lama lagi gambar2 berkenaan akan dipamerkan di dalam album Dermaga.. Nantikan lambakan gambar2 berkenaan. Sebagai tambahan, Saya akan membanjirkan album berkenaan dengan beberapa episod gambar sepanjang 2 bulan terakhir di IPGM ini sebelum cuti bermula.

Proses Upload gambar dijangkan akan siap pada hari Rabu. 18/11/2009

WARNING!!!


Pada Isnin Ini 16/11/2009 pukul 9.15am Bertempat di Dewan Ilmu IPGM Kampus Sarawak Miri Kita akan mengadakan Majlis penyampaian Hadiah Sempena pertandingan yang telah dijalankan pada beberapa minggu yang lalu.

Sebarang penundaan tempat dan masa akan dimaklumkan segera melalui ketua pengajian masing-masing.

PERHATIAN UNTUK PENGAJIAN
(SVBIBM/MTBIBM/BCPJSV)
SEMESTER-3 AMBILAN JULAI 2008 SAHAJA

WOW!!! IS IT THE END OF IT!!!???


Majlis makan malam anjuran JPP dengan kerja sama IPG sendiri.
ok untuk pengetahuan semua, majlis tersebut akan diadakan pada 19/11/2009 dan esoknya adalah hari kita mula balik. Budak2 IPGM Kampus Sarawak Miri balik pada 20/11/2009. Ok, la tu sempat sambut Krismas.

Well, tahun sebelum ini kami telah menyambut majlis makan malam di Eastwood Valley. Tetapi kali ini kami menyambut di...Jeng..jeng...Jeng!! EASTWOOD VALLEY SEKALI LAGI!!! eeerrrr??? again?!! x apa la... tempat yang sama x bermakna kehangatannya sama. MAby tahun ini lebih hangat? makanan lebih sedap? or...penampilan pensyarah2 kita yang hebat menjadikan suasana sejuk malam manjadi panass!!!! zassss!!!!

Anyway, kami sentiasa menyokong apa saja yang IPG perjuangkan x kira ia bersifat minoriti or..sebaliknya. Semoga di malam yang indah permai tersebut semua akan dapat meluangkan sedikit ketika dikala tahun 2012 akan tiba...hahahaha!! lawak jer..semoga kita dapat menjalinkan masa bersama sebelum melangkah ke alam baru. Selamat beriadah!!

Tarikh: 19/11/2009
Masa: Jam 1800/6PM
Lokasi: Eastwood Valley And Golf Country Club

Birth day bersama Junior SVBIBM!!


"Saya bangga setelah berjaya mencecah usia 19 tahun"-Emanuel


"Apakah erti hari jadi tanpa huru hara"-Saiful the good boy

Muka-Muka mereka yang sedang berseronok


Muka-muka mereka yang sedih...Tipu jer.Happy lar..


Kek yang mengeluarkan APi..karbon dioksida..dan gas2 rumah hijau..

Selamat hari jadi kepada Emanuel!!! dan kawan perempuan dia seorang tu (bukan teman wanita-dont ever direct translate) ...saya pun dah lupa nama dia..yang pasti hari jadi mereka tanggal pada 12.11 dan seorang lagi pada 11.11.

Dengan tidak sengaja saya KK dan Saiful telah menyertai pesta yang agak tidak terkawal apabila tepung tawar terbang kesana kemari dan menyebabkan muka kami putih ibarat pontianak yang baru habis bermake up. Kami hanya sempat mengucapkan selamat hari jadi kepada dua orang junior kami. Apa-apapun keseronokan mereka bersama mambuatkan kami bertiga terharu dengan semangat persahabatann sem-1 yang mereka ada..kami dulu pernah mengalaminya..tetapi kini semuanya hanya tingga kenangan..masing2 ada haluan baru kot..maklumlah pembaharuan... (harap x hangat2 tahi ayam la api persahabatan mereka tu) AMIN....

Saya melihat KK dan Saiful saling memandang satu sama lain. Mungkin mereka telah jatuh hati kepada satu sama lain???!!! owhhh... x mungkin... pada ketika itu saya sedang kusyuk mencuri (bukan mengambil gambar) gambar mereka yang sedang berseronok... Mungkin KK dan Saiful juga sedang memikirkan perkara yang sama bermain di kepala Hotak saya. Mana tak nya, tiap kali kami terpandang kek cokelat tersebut..terkenang kek "Black Forest" dan "Green Guavana" yang pernah kami tempah dulu untuk menyembut hari jadi teman2 yang lain..

Malang tidak bebrbau, KK dan Saiful bukannya bersedih!!! mereka sedang mengatur strategi untuk melancarkan serangan tepung gandum ke atas junior manakala KK sedang menguasai bom kek yang dari tadi dikuasai Garusin!!! Nampaknya pesta pora sedang berlaku di IPG!! Tanpa diketahui Osama. Happy nya mereka..malas nak kacau...saya balik dulu sebelum baju saya dikotori tepung..biar la budak2 tu main2. HAve a nice day gang..

Apa-apapun, semester ini kami tidak menyambut hari jadi..mungkin terlalu sibuk agaknya...

Friends $ ever
Leave Somebody with something
but
dont leave somebody for something

OWH!!!!!!!!!!




MASALAH WIRELESS AMAT MENYUSAHKAN JIWA LARAKU!!!
Sejak akhir2 ini teramatlah sukar untuk menghantar post ke Blog!!! ok sebagai bonus!!! limpahan maklumat mulai esok akan berlaku selama seminggu!!! selamat menjamu selera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THIS IS SOME REVIEW 4 ALL OF U:
1. JAMUAN AKHIR TAHUN
2. BIRTHDAY JUNIOR
3.SEKILAS PANDANG UPDATED KARYA TIDAK BERNAMA DIGITAL
4. MISTERI!!! MISTERI!!!
5. CELOTEH SANA SINI!!!
6. DAN LAIN2....

Jumpa lagi chowww!!!!



Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )