Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 November 2009

Birth day bersama Junior SVBIBM!!

Posted on 3:29 PG by Chrisroyston Bakum


"Saya bangga setelah berjaya mencecah usia 19 tahun"-Emanuel


"Apakah erti hari jadi tanpa huru hara"-Saiful the good boy

Muka-Muka mereka yang sedang berseronok


Muka-muka mereka yang sedih...Tipu jer.Happy lar..


Kek yang mengeluarkan APi..karbon dioksida..dan gas2 rumah hijau..

Selamat hari jadi kepada Emanuel!!! dan kawan perempuan dia seorang tu (bukan teman wanita-dont ever direct translate) ...saya pun dah lupa nama dia..yang pasti hari jadi mereka tanggal pada 12.11 dan seorang lagi pada 11.11.

Dengan tidak sengaja saya KK dan Saiful telah menyertai pesta yang agak tidak terkawal apabila tepung tawar terbang kesana kemari dan menyebabkan muka kami putih ibarat pontianak yang baru habis bermake up. Kami hanya sempat mengucapkan selamat hari jadi kepada dua orang junior kami. Apa-apapun keseronokan mereka bersama mambuatkan kami bertiga terharu dengan semangat persahabatann sem-1 yang mereka ada..kami dulu pernah mengalaminya..tetapi kini semuanya hanya tingga kenangan..masing2 ada haluan baru kot..maklumlah pembaharuan... (harap x hangat2 tahi ayam la api persahabatan mereka tu) AMIN....

Saya melihat KK dan Saiful saling memandang satu sama lain. Mungkin mereka telah jatuh hati kepada satu sama lain???!!! owhhh... x mungkin... pada ketika itu saya sedang kusyuk mencuri (bukan mengambil gambar) gambar mereka yang sedang berseronok... Mungkin KK dan Saiful juga sedang memikirkan perkara yang sama bermain di kepala Hotak saya. Mana tak nya, tiap kali kami terpandang kek cokelat tersebut..terkenang kek "Black Forest" dan "Green Guavana" yang pernah kami tempah dulu untuk menyembut hari jadi teman2 yang lain..

Malang tidak bebrbau, KK dan Saiful bukannya bersedih!!! mereka sedang mengatur strategi untuk melancarkan serangan tepung gandum ke atas junior manakala KK sedang menguasai bom kek yang dari tadi dikuasai Garusin!!! Nampaknya pesta pora sedang berlaku di IPG!! Tanpa diketahui Osama. Happy nya mereka..malas nak kacau...saya balik dulu sebelum baju saya dikotori tepung..biar la budak2 tu main2. HAve a nice day gang..

Apa-apapun, semester ini kami tidak menyambut hari jadi..mungkin terlalu sibuk agaknya...

Friends $ ever
Leave Somebody with something
but
dont leave somebody for something

1 Response to "Birth day bersama Junior SVBIBM!!"

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )