Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Oktober 2009

Keputusan Pertandingan Petanque

Posted on 2:03 PG by Chrisroyston Bakum Sarawak17/10/2009- Satu pertandingan petanque telah diadakan di padang rejam lembing IPGM Kampus Sarawak Miri. Pengajian PPISMP Sem-3 Bahasa Cina telah menjuarai pertandingan tersebut. Mengalahkan Pengajian Seni Visual yang berada di tempat kedua dan Matematik di tempat ketiga.

Apa yang istemewa, pasukan yang menjuarai pertandingan tersebut terdiri dari kalangan wanita!! mengalahkan pasukan terbaik dari pengajian yang lain yang diwakili rata-rata golongan lelaki. Ternyata "Girls Power" masih berkuasa sehingga ke hari ini..esok saya tak jamin la..

"Saya amat kagum dengan semangat rakan2 yang memeberi sokongan sepanjang pertandingan tersebut walaupun cuasa sangat panas" Edward (ketua pengajian Matematik) "Pensyarah yang turut serta sangat sporting dan mesra!!,inilah yang kita inginkan dalam satu komuniti iaitu intipati yang erat!!" Chrisroyston (ketua pengajian Seni Visual) "Saya berasa sangat seronok melihat rakan2 bermain bersama, sebab ada di kalangan mereka suka sanagt berkurung dalam bilik" Hii Shin Jing (Ketua Pengajian Bahasa Cina)

Anyway, dalam masa terdekat ini gambar2 yang berkaitan akan diupload dalam album "Riang Ria Foto kita"

Sekian sahaja refleksi kehidupan sehari dari IPGM. Maju IPGM!!! Maju Malaysia!!

1 Response to "Keputusan Pertandingan Petanque"

.
gravatar
Jel Says....

cik labu jual maggie
cik terung jual pisang
nanti bila ada battle lagi
kelas sv plak menang..
hikhik..^^
ya ku syg tkorg...

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )