Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Ogos 2009

PERLAWANAN PERSAHABATAN

Posted on 2:40 PTG by Chrisroyston Bakum



KICK BALL GAME!!
DERMAGA TEAM VS BINARY NUMBER TEAM

Memandangkan cuti hampir tiba, musim tugasan sedang berjalan satu perlawanan persahabatan telah dirancang dan akan diadakan sekitar bulan Ogos ini. Perlawanan ini terdiri dari 2 pasukan iaitu Dermaga Team (PPISMP SV/BI/BM SEM-3) VS Binary Number Team (PPISMP MT/BI/BM SEM-3). Lokasi yang ditetapkan adalah di pantai Hawai.. x der la, kita buat je di pantai depan IPS kita.

Peraturan akan diumumkan segera. Apa yang pasti, saya dengar dari Edward (ketua pengajian Binary Number Team) jantina bebas jumah ahli setiap pasukan pun bebas..flexible la.. nanti tengok. Warna baju belum pasti..maby pakai baju kelas kot? kalau baju kuliah? baju Batik? Blazer? hahahaha!!! Teknik permainan bebas..Shaolin Soccer boleh..Ronaldiho boleh..kaki kejang boleh..kaki bangku style pun boleh..asalkan bola bergolek disebabkan kai..kepala dan anggota badan lain kecuali tangan dan lengan.
Saya pula berkata kita santai-santai jer..bawa kuih, keropok, minuman dan lain-lain untuk bersantai bersama-sama. Anyway, nantikan peraturan yg akan ditetapkan oleh gang-gang kita ok? sabar beb..

Dan jangan lupa bawa kamera..kita nak freez kan momento, moment, saat bersama sebelum masuk PISMP!! ada la yg dikenang nanti time dah nak terima gulungan ijazah tu nanti.. KAWAN SELAMANYA!!!

No Response to "PERLAWANAN PERSAHABATAN"

Dengarkan celoteh Blogger dari IPG ( Suara dari guru pelatih dan pensyarah )